Musiikki soi ympärillä, päässäni pyörii.
Katson tanssilattialle ja näen siellä tutun ihmisen, se tuo mieleeni jotain niistä vanhoista ajoista.
Poika, mistä se näyttää tutulta?

Mieleeni palaa yksi kesäinen päivä, jolloin Hän vietti syntymäpäiviään.Odotimme kyytiä hänen talonsa edessä, ja hetken päästä pihaan ajoin sininen auto, jonka kuskina istui hyvännäköinen poika. Sä vedit mut kanssasi takapenkille, kuski nauroi ja kysyi minne me halutaan. Kuski oli Mikko, sun hyvä ystäväsi.

Katseeni pysyy tanssilattialla, seuraan Mikon liikkeitä. Se tanssii hyvin, muuta ei voinut sanoa.
Yhtäkkiä Mikko kääntyy ja huomaa mut. Se hymyilee ja viittoo mut tanssimaan. Tietysti mä menin.
Päässä pyörii, ajatus ei liiku, tunnen vaan Mikon joka tanssii aivan kiinni minussa. Jalkani nousevat irti maasta kun Mikko nostaa minua. Huulemme kohtaavat. Mikko laskee minut alas, tunnen hänen kätensä hiuksissani, selässäni. Annan musiikin viedä minut, tällä hetkellä en haluaisi olla missään muualla. Kumpa musiikki ei loppuisi ikinä. Se ei saa loppua.
Mutta se loppuu.  Irrottaudumme hetkeksi. Katselen ympärilleni ja huomaan tuijotuksen, se tulee joka suunnasta. Ympärillä on pelkkiä tuttuja ihmisiä, kaikki tietävät että Mikko on Hänen kaverinsa.
Mitä mä oikein olen tekemässä?
Silmäni osuvat kännykkäkameraan, joka on suunnattu meihin. Katson kännykän omistajaa, jonka takana näen toisen tutun ihmisen. Muistan hänetkin niiltä kesäisiltä päiviltä.
Tunnen kuinka paha olo nousee pintaa. Juoksen pihalle, mutta ulos ei tule mitään.

--

Teksti on vähän epäselkoista, varsinkin jos ei ole lukenut aikaisempia merkintöjä. Toivon että joku kuitenkin saa tästä jotain irti :)  (mikäli tänne edes eksyy joku.)